Двубоят от от 15-ия кръг на Първа лига между ЦСКА

...
Двубоят от от 15-ия кръг на Първа лига между ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив поделиха точките в мач с голове, греди и червени картони

Двубоят от от 15-ия кръг на Първа лига сред ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив приключи при тъждество 1:1. Георги Русев откри резултата, преди Джовани да изравни.

Възпитаниците на Николай Панайотов постановиха домашен напън и откриха резултата в 15-ата минута на стадион " Бистрица " в София. Георги Русев лиши топката след преса и насочи компактен шут по земя отвън наказателното поле за 1:0.

" Смърфовете " заиграха по-офанзивно с напредването на дуела и справедливо възобновиха равенството. Пловдивчани получиха дузпа за нарушаване на Ерденис Гурища в краката на Джовани. Бразилецът изравни резултата с тъкмо осъществяване на 11-метровия углавен удар.



След почивката удар на Оливер Камдем се рикошира от крайници на Симеон Петров, преди да срещне напречната греда.

В края на дуела Елитон блокира изстрел на Георги Минчев, като топката се отби в напречната греда, преди да попадне в ръцете на Даниел Наумов.

Двата тима изиграха последните 10 минути от конфликта с човек по-малко. Ангел Лясков получи втори жълт картон и бе напусна терена за рисков шпагат в краката на Елитон. Защитникът на " алените " пък бе изпъден с пряк червен картон, откакто потърси разпра с футболисти на противниковия тим.

В добавеното време на дуела Ивайло Стоянов отсъди дузпа за домакините след нарушаване на Динко Хоркаш против Симеон Петров. След намесата на ВАР наказателният удар бе анулиран.

Локомотив Плодвив заема втората позиция в класирането с актив от 31 точки. ЦСКА 1948 се намира на 7-ото място в подреждането с 23 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР