Двубоят на Арсенал в Лига Европа срещу ПСВ Айндховен е

...
Двубоят на Арсенал в Лига Европа срещу ПСВ Айндховен е
Коментари Харесай

Арсенал - ПСВ Айндховен под въпрос?

Двубоят на Арсенал в Лига Европа против ПСВ Айндховен е под въпрос заради опасения от управляващите в британската столица. Притесненията са по отношение на чисто човешките запаси на полицията преди погребението на кралица Елизабет II.

От УЕФА са безапелационни, че другите европейски мачове, планувани за четвъртък ще се проведат по стратегия, само че има подозрения по отношение на дуела на Арсенал, който би трябвало да се играе на „ Емиратс “ в Лондон.

Според „ Telegraph Sport “ мачът може да бъде един от многото, които ще бъдат наранени от дефицита на полицията, защото органите на реда са заети, с цел да оказват помощ в интервала на народен печал и подготовката за погребението на кралицата на 19 септември, вместо да обезпечават защитата на футболни мачове.

Това също по този начин значи, че мачовете от Висшата лига, изключително тези в столицата, са застрашени с отсрочване.

Говорителят на полицията сподели: „ След гибелта на Нейно величество кралица Елизабет II, Обединеното кралство е задействало национална полицейска интервенция. Полицията работи в тясно съдействие с другите организации, с цел да подсигурява, че събитията се организират безвредно и несъмнено “.

„ Следвайки решенията на Висшата лига и ФА да анулират мачовете през миналия уикенд, ние ще работим с клубовете, с цел да подсигуряваме, че когато е допустимо, футболните срещи ще могат да се проведат безвредно. Това е неповторима обстановка и ние работим в тясно съдействие с всички участници “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР