Двубоят между “моряците и заралии е в петък от 16,45 ...

Двубоят между “моряците и заралии е в петък от 16,45

Черно море с група от 19 футболисти за мача с Берое

Двубоят сред “моряците ” и заралии е в петък от 16,45 часа. Цената на билетите за дуела е 7 лв. и ще са в продажба от 14,30 часа.

Припомняме на всички искащи да следят срещата на Черно море с Берое, че би трябвало да имат годен “зелен документ ”. За задачата ПФК Черно море ще отвoри пункт за проби за Коронавирус-19, който ще работи от 9,30 часа до 14,30 часа в деня на мача. Мобилният пунк ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк ” до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална – 8 лева за антигенен тест, а останалата част от парите за него се поема от клуба.

ПФК Черно море приканва хората да си купуват билети за дуела единствено в случай че имат годен документ. Зрители без подобен няма да бъдат позволени на стадиона. Носете си и персонални карти!

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Зе Гомеш, Евгений Сердюк, Джеваро Непонусено.

Източник: petel.bg