Двубоят между Лоренцо Музети и Карлос Алкарас предвещаваше да се

...
Двубоят между Лоренцо Музети и Карлос Алкарас предвещаваше да се
Коментари Харесай

Mузети след отпадането: Няма по-добър и труден за побеждаване от Алкарас; готов е за титлата

Двубоят сред Лоренцо Музети и Карлос Алкарас предвещаваше да се трансформира в едно от украшенията на тазгодишния Ролан Гарос, единствено че испанецът не остави никакви шансове на своя противник и му отпусна единствено седем гейма за целия дуел, с което си отмъсти за провалянето нанесено му от Музети на миналогодишния край в Хамбург. Впоследствие италианецът не пропусна да изкаже суперлативи по адрес на лидера в международната класация и го дефинира като главния любимец за спечелването на трофея в Париж:

" Той сервираше доста добре, а също така всички знаем, че е един от тенисистите с най-хубаво напредване на корта. Форхендът му беше извънредно нападателен и прецизен, а неговите къси топки работеха съвсем изцяло безотказно. Мисля, че през днешния ден Карлос сподели по какъв начин е подготвен да завоюва шампионата и за мен той е най-хубавият състезател в света.

Алкарас към този момент има купа от Шлема, което прибавя голям опит и убеденост в дейностите му, тъй че приказваме за един изцяло приключен състезател. Самият аз не играх най-хубавия си тенис, само че нямам предпочитание да се извинявам. Карлос изцяло заслужаваше да ме победи и съм благополучен за него, както и за равнището на игра, което сподели в дуела ни. В момента няма по-труден противник за побеждаване от него и справедливо точно той е номер едно в света " - разяснява международният номер 17.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР