Двубоят между и от 7-ия кръг на Ла Лига не

...
Двубоят между и от 7-ия кръг на Ла Лига не
Коментари Харесай

ВАР лиши Леванте от победата срещу Селта

Двубоят сред и от 7-ия кръг на Ла Лига не излъчи победител. Срещата приключи при резултат 1:1, само че домакините могат да съжаляват, защото техен гол в добавеното време бе анулиран поради засада благодарение на ВАР.

Леванте откри резултата от дузпа в 48-ата минута. бе спънат в тил в наказателното поле, а осъществя отсъдения углавен удар за 1:0.

Селта обаче възвърне равенството в 52-ата минута. центрира паралелно на голлинията за Серхио Карейра, който от близко засече в опразнената врата за 1:1.

Драмата пристигна в добавеното време. Тогава домакините проведоха хубава офанзива, приключена от Гомес, който с изстрел към точката на дузпата прати кълбото в мрежата. След разглеждане на обстановката с ВАР обаче бе отсъдена засада на Рожер, който бе на пътя на топката при удара и влияеше на играта, само че бе зад отбраната на противника.

Така мачът завърши без победител, като този резултат не бе изключително добър и за двата отбора. Леванте остава на предпоследното 19-о място с 4 точки в актива си, до момента в който Селта е с 6 точки на 17-ата позиция.

Ла Лига 7 кръг, понеделник 26 октомври  Леванте 1:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР