Двубоят между Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг

...
Двубоят между Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг
Коментари Харесай

Дъжд пренасрочи мача на Григор и Зверев в Синсинати

Двубоят сред Григор Димитров и Александър Зверев от първия кръг на шампионата на твърди кортове в Синсинати (САЩ) от Мастърс 1000 бе отсрочен поради пороен дъжд.

Мачът трябваше да се изиграе в миналата нощ, само че природата обърка проектите на уредниците, по този начин бе пренасрочен за през днешния ден и се чака да стартира след 20 часа наше време. Той е трети в програмата.

Бившият номер 1 в света Анди Мъри се отдръпна от Мастърса " Ийстърн енд Уестърн " поради разтежение на коремен мускул. Шотландецът избра да не рискува и да се възвърне изцяло за Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в края на месеца.

36-годишният Мъри се отхвърли на шампионата в Торонто предходната седмица преди осминафиналния конфликт с бъдещия първенец Яник Синер, откакто прекара съвсем пет часа на корта за успехите над Лоренцо Сонего и Макс Пърсел.

Трикратният първенец от Големия шлем пътува до Синсинати, където се надяваше да бъде във форма в точния момент, с цел да се изправи против руснака Карен Хачанов, само че в този момент ще бъде сменен от благополучен губещ, оповестиха от ATП.

В първия кръг в Синсинати Феликс-Оже-Алиасим реализира победа с 4:6, 6:2, 6:3 против Матео Беретини. 12-ият в схемата канадец прекъсна серия от пет следващи загуби и във втория кръг ще срещне французина Адриан Манарино, който се наложи над сънародника си Ришар Гаске с 6:4, 6:3.

А Григор чака завръщане на корта, откакто пропусна Торонто поради контузия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР