Двубоят между Ботев (Пловдив) и Левски от 28-ия кръг на

...
Двубоят между Ботев (Пловдив) и Левски от 28-ия кръг на
Коментари Харесай

Драконовски мерки за сигурност в Пловдив за откриването на Колежа

Двубоят сред Ботев (Пловдив) и Левски от 28-ия кръг на efbet Лига несъмнено приковава вниманието. С този мач " канарчетата " ще открият отначало стадион " Христо Ботев ", а ограниченията за сигурност ще са изключително засилени с оглед огромния интерес към срещата.

Мачът е в събота, 29 април, от 20:00ч. като стадионът ще бъде отворен часове по-рано. За дербито сред " жълто-черни " и " сини " са ангажирани 1000 служители на реда с 20 кучета, 10 коня и две водометни машини. Това оповестиха от пловдивската полиция.
 Рекорден брой медии са декларирали предпочитание да отразят откриването на
Рекорден брой медии са декларирали предпочитание да отразят откриването на " Колежа "

От Ботев (Пд) с още един мотив за гордост

По думите на заместител шефа на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар Радослав Начев са взети всички ограничения за безвредното протичане на футболната среща и събитията към откриването на " Колежа ".

Феновете на Левски ще бъдат посрещнати отвън Пловдив и ескортирани от служители на реда до стадиона. На входовете ще се реализира прецизен надзор. Няма да се позволяват фенове в нетрезво положение, както и носещи огнестрелно и хладно оръжие, плакати и флагове с провокации и обидно наличие.

Шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов прикани почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да могат да влязат умерено в стадион.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички 8 входове, феновете би трябвало да носят документи за идентичност.

" Съоръжението е много друго от остарелия стадион, само че улиците край него остават едни и същи. Бих споделил че за провеждането на футболни мероприятия на този стадион ще би трябвало по-голям запас от полицията. Надявам се с този съвременен комплекс да се промени и отношението на крайните последователи. Нека има едно цивилизовано държание ", съобщи Радослав Начев.
 Ограждат с мрежи почитателите на Левски на
Ограждат с мрежи почитателите на Левски на " Колежа "

Ботев пусна спомагателни билети за конфликта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР