Двубоят между Александър Зверев и Григор Димитров се очакваше с

...
Двубоят между Александър Зверев и Григор Димитров се очакваше с
Коментари Харесай

Зверев: Приспособих се по-добре към условията спрямо Григор; винаги е опасно срещу него

Двубоят сред Александър Зверев и Григор Димитров се очакваше с голям интерес, защото въпреки всичко ставаше въпрос за двама някогашни първенци на шампионата в Синсинати, само че на корта не видяхме никаква борба и германецът се наложи с разгромното 6:2 6:2. Впоследствие някогашният номер две приказва за развиването на срещата и уточни аргументите за изразителната си победа:

" Мисля, че се приспособих малко по-добре към изискванията и бях малко по-търпелив от него, само че постоянно е доста рисково, когато срещаш Григор, а това важи изключително за мачовете в ранните кръгове. Той е човек, който удря топката доста крепко, извънредно нападателен състезател и би трябвало да си съсредоточен от самото начало. Аз съумях да го сторя от първата до последната точка, тъй че съм доста благополучен с представянето си.

Търпението е едно на ръка, само че тук е доста прохладно и множеството играчи имат проблеми със сервиса си. Точно заради тази причина, то би трябвало да се опиташ да се задържиш във всеки един гейм на ретур. Това важи изключително в мачове с тенисисти като Григор, тъй като той е кадърен да сервира с над 210 километра в час и знаеш, че ще има геймове, в които няма да имаш изключително доста шансове и просто би трябвало да се фокусираш върху личната си игра, до момента в който дочакаш опция. Това е основното " - показа Зверев пред уеб страницата на ATP.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР