Двубоят Черно море - Славия (0:0) в петък вечерта беше

...
Двубоят Черно море - Славия (0:0) в петък вечерта беше
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Безобразията във Варна са от 20 години насам

Двубоят Черно море - Славия (0:0) в петък вечерта беше белязан от страховит скандал, който продължава да отеква.
 В Славия се оплакват от пердах във Варна
Столичани се оплакаха, че са били заплашвани от домакините. Футболистът Емил Виячки се е предпазил от удар по лицето, който се е опитал да му нанесе шефа на домакините Ерджан Шабан.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов реагира доста остро, като направи случая обществен. Според боса на " белите " станалато не е казус, а нещо, което се случва във Варна от 20 години насам.

" Нали гледахте фрагментите! Крайно време е това, което се случва постоянно на стадиона във Варна да спре. Вярвам, че полицията и вътрешният министър ще сложат завършек на тези безобразия ", споделя Стефанов пред " Тема Спорт ".

Изданието напомня за случай отпреди осем години, когато някогашният ни топрефер Антон Генов се оплаква от въпросния Шабан дбез мач сред Локо Сф и Черно море на националния стадион.

" Марин Маринов (б.р. изпълнителният шеф на Черно море) ме заплаши, а другият - Ерджан ме удари два пъти в гърдите. В ХХІ век сме и никой не може да си разрешава такива работи. Имаше закани, даже и за живота ми ", споделя тогава Генов.

Дисциплинарната комисия санкционира Черно море с 10 000 лв. и предизвестява с отнемане от домакинство.
Актуалният проблем ще бъде гледан на следващия ден. Възможно е да не се вземе решение, а да се потърси спомагателна информация и чуване на засегнатите страни.

Черно море попадна под прожекторите и в края на предишния сезон, когато част от титулярите бяха изгонени по подозрения, че са взели участие в организиран мач. Те били уличени с детектор на лъжата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР