Двубой между шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни

...
Двубой между шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни
Коментари Харесай

Еди Хърн: Почти всичко е договорено за мач между Джошуа и Фюри

Двубой сред първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (24-1) и носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) ще има. Мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн твърдо съобщи, че всички елементи по повод провеждането на Битката на годината, към този момент са изчистени и договорката ще бъде оповестена идната седмица, написа boec.bg. Агентът приказва по тематиката при изправянето лице в лице на Джоузеф Паркър и Дерек Чисора, които ще боксират в събота вечер в Манчестър. Той опроверга изказванията на промоутъра на Фюри - Боб Аръм, че няма развиване по тематиката и те към този момент се насочват към договаряния за трилогия с Дионтей Уайлдър (42-1-1).

„ Видях какво е споделил Боб Аръм. Пратих му известие, с цел да го запитвам дали има нещо да ми споделя. Вярно е, че говорихме по тематиката преди седмица, само че той излъга, че са минали две. Мисля, че се пробва да ни пресира, тъй като изоставаме с няколко дни от графика, който сами си бяхме сложили. Трябва да оформим документите с домакините, с които към този момент сме работили и знаем какво да чакаме. За нас тази част от договорката е подготвена. Не желая да покажа пренебрежение към Боб Аръм, той е необикновен промоутър, само че в никакъв случай не е бил въвличан в сходни договаряния, от подобен мащаб. Изисква се време. Говорейки за най-големия мач в света на бокса, е хубаво най-малко малко да ни поддържат. За мен значимото е, че боксьорите се съгласиха на изискванията, останалото е по-лесно като споразумяване. До седмица ще сме готови”, безапелационен е Еди Хърн.

По всичко проличава, дуелът ще се организира в Саудитска Арабия и би трябвало да е в края на юли или началото на август. Индикациите сочат, че Джошуа и Фюри ще поделят по 75 милиона $, обезпечени по контракт. Към тях ще се прибавят и приходите от парите за билети в залата, реклама, както и от телевизионните права.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР