Двойно убийство, прикрито с пожар в София, бе разкрито в

...
Двойно убийство, прикрито с пожар в София, бе разкрито в
Коментари Харесай

Нови подробности за двойното убийство в София

Двойно ликвидиране, скрито с пожар в София, бе разкрито в столичния квартал „ Банишора “. Майка и наследник са починалите. Жената на е на 80 година, мъжът на 60. На 10 октомври вечерта горя жилище в блок 53 в квартала. 

Според информация на съседи фамилията имало различен апартамент в същия блок, в който са отдавали чартърен на мъж теляк по специалност. По информация на очевидци след пожара мъжът е бил посетен и отведен от екип на Министерство на вътрешните работи.

Според съседи майката и синът, имали наемател в различен техен апартамент в същия блок, който след това продали.

„ Той е теляк и идва да му прави разтривки на Евгени. Не е бил добре и му е правил разтривки ”, сподели свидетел. 

Според съседите Мирка и Евгени Ресиловски живеели изолирано и нямали забележим спор с някого. Евгени бил неработоспособен.

„ Виждали сме се с момчето, мъж на 60 години, интелигентно момче, само че очевидно боледувал нещо - не знам дали не беше детски паралич или сходно. Нещо да са се задушили, нещо храна или не знам... Жената се грижеше добре за него, предана беше “, сподели Магдалина, комшия.

„ Чудно, тъй като скромни хора бяха, не е да са разполагали с пари нещо, да са парадирали, обикновено си живееха. Другото е, че тя постоянно си държеше вратата отворена, отключена, притворена, тъй като си имаше котка. Викам й, ние се заключваме, в този момент са други времена. Не знам, беше доверчива “, описа различен комшия пред БТВ.

Очаква да стане ясно дали Софийската градска прокуратура ще повдигне обвиняване на арестувания и той ще остане в ареста за 72 часа, а досега формалната информация е, че е заведено досъдебно произвеждане за палеж.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР