Двойно убийство и последвало самоубийство е водещата версия, по която

...
Двойно убийство и последвало самоубийство е водещата версия, по която
Коментари Харесай

Един от убитите във Варна е чужденец, жертвите покосени с картечен пистолет

Двойно ликвидиране и последвало самоубийство е водещата версия, по която работят криминалистите във Варна, откакто в апартамент в центъра на града бяха открити три натрупа.

 Тройно ликвидиране в апартамент в центъра на Варна Виж още

По първична информация една от жертвите е чужденец - мъж с кипърски генезис. Той и другите две жертви - млади мъж и жена на забележима възраст към 25-30 години, бяха открити в апартамент на първия етаж на ул. " Македония " 105 в центъра на Варна.

Живеещи в блока са чули няколко изстрела. Съседка описа, че жилищет е благосъстоятелност на шведски жител, съобщи Българска национална телевизия. В него е имало наематели, а комшиите постоянно подавали сигнали в полицията поради шумните празненства в жилището.

В момента полицията прави оглед.

Смята се, че убийството е осъществено от единия мъж, а претекстът е любовен триъгълник, заяви " 24 часа ". Оръжието, с което е осъществено закононарушението, е картечен револвер. Засега от Министерство на вътрешните работи не оповестяват модела му, само че най-популярното оръжие от този вид са чешките CZ Scorpion.

С оръжие от този модел и марка бе погубен предприемачът Петър Христов.

От Варненската окръжна прокуратура ще дадат брифинг по случая, като следва да бъдат направени съдебно-медицинска и балистична експертиза.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР