Двойно повече памет при покупка на моделите на Samsung със

...
Двойно повече памет при покупка на моделите на Samsung със
Коментари Харесай

Vivacom и Samsung със страхотно предложение за двойно повече спомени

Двойно повече памет при покупка на моделите на Samsung със сгъваеми екрани Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4

Vivacom и Samsung изненадват почитателите на смарт телефоните със сгъваеми екрани с преференциално предложение обвързвано с хитовите модели –и. Сега потребителите могат да закупят новаторските смарт телефони с двойно повече място за предпазване, само че на доста по-изгодни цени. Клиентите могат да се възползват от тези изкушаващи цени онлайн или на място в магазините на Vivacom от 20 януари до деня на влюбените 14 февруари 2023 година

Така за празника всеки може да закупи за себе си или като подарък за обичан човек Samsung Galaxy Z Fold4 с 512GB вградена памет на цената на смарт телефона с 256GB памет с проект Unlimited MAX за 76, 98 лева на месец на погашение за 36 месеца, както и Samsung Galaxy Z Flip4 512GB на цената на модела с 256GB памет с проект Unlimited MAX за 46, 98 лева на месец на погашение за 36 месеца. По този метод, всички фенове на фотосите, имат място за двойно повече скъпи мемоари в телефона си, без да е належащо да отделят повече бюджет.

, който е превъзходен за осъществяване на съответна бизнес видео среща, е със 7,6-инчов Dynamic AMOLED 2x екран.

Смартфонът разполага с три задни камери – съществена 50MP и две спомагателни 12 и 10-мегапикселови. В предната част на телефона е ситуирана 10-мегапикселова селфи камера. Сред отличителните екстри на Galaxy Z Fold4 са отбрана от вода IPX8 и съществуването на датчик за пръстов отпечатък.

, който е превъзходен стилен смарт телефон за снимане на наличие за обществените мрежи, е със 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2x екран. Смартфонът е оборудван с две съществени камери 12+12MP и една предна 10МР селфи камера. А IPX8 отбрана от вода е единствено част от екстрите, с които устройството се отличава.

За United Group: Базираната в Нидерландия United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията работи в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи за близо 2,6 милиарда евро.

United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР