Двойно повече имаме от ПП/ДБ за общински съветници, това е

...
Двойно повече имаме от ПП/ДБ за общински съветници, това е
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Имаме нова сглобка ПП-“Възраждане“ и БСП

„ Двойно повече имаме от ПП/ДБ за общински съветници, това е безапелационен резултат. Вече имаме нова сглобка – на проруските партии Политическа партия и „ Възраждане “, дружно с Българска социалистическа партия. Играха против нас. На няколко места загубихме, само че от обединения “, сподели той.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който означи изборната победа в Пловдив. Там претендентът на партията Костадин Димитров печели безапелационно кметския пост.

Във Варна изборите са минали под знака на мутри и бизнес групировки, съобщи Борисов.

„ Не може 5-6% от първия тур да се стопят без заплатен избор. Даже не ми е забавно какво са правили. Но в Банкя бяха Политическа партия и „ Възраждане “. И аз бих се обърнал към Кирил и неговото двуличие – аз си дадох гласа за Терзиев, а те заплатиха пари да ме бият в Банкя. И Петков желае да си приказваме в сряда за данъчни закони. Затова е ниска изборната – интензивност. Хората към този момент не понасят лицемерието “, съобщи Борисов.

„ Сглобки и шарлатански партии, аз не намирам за вярно. И по тази причина ще осведомявам всички наши западни сътрудници. Повече двуличие няма да има “, сподели той.

Борисов удостовери желанието си в сряда да събере партията и да попита и по места ли „ смяната “ „ са си играли с „ Възраждане “. Ние имаме СМС-ите, които „ Възраждане “ са пращали да се гласоподава за Коцев във Варна “, разкри той.

Според него има нова „ сглобка “ ПП-ДБ- “Възраждане “-БСП.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР