Двойно по-евтин вариант предлага същия OLED екран с диагонал 6,7

...
Двойно по-евтин вариант предлага същия OLED екран с диагонал 6,7
Коментари Харесай

Motorola Edge+ идва с „безкраен” екран

Двойно по-евтин вид предлага същия OLED екран с диагонал 6,7 инча

Motorola Edge+ има мощно закривен 6,7-инчов OLED екран с периодичност на възобновяване 90Hz
(снимка: Motorola)

Motorola пуска на пазара впечатляващ флагман Edge+, наред с олекотена версия на устройството под името Edge. Разликата в цените на двата модела е двойна.

Motorola Edge+ е първият пълностоен флагман на компанията с поддръжка на 5G мрежи. Смартфонът идва с „ безконечен ” екран, наименуван Endless Edge. По създание това е екран-„ водопад ” с диагонал 6,7 инча, резолюция FHD+, периодичност на възобновяване 90 Hz и поддръжка на уголемен динамичен диапазон HDR+.

Още една специфичност е 25-мегапикселовата предна камера за селфи, ситуирана в левия ъгъл на екрана. Основната камера е тройна – 108MP с оптична стабилизация, 8MP с телеобектив и 16MP ултраширокоъгълна. Поддържаната видео-резолюция е 6K.

Motorola Edge+ разчита на SoC Snapdragon 865 с модем Snapdragon X55 5G и поддръжка на ммWave 5G, което разрешава даунлоуд със скорост до 4 Gbps. Налични са 12GB оперативна памет LPDDR5 и 256GB непрекъсната флаш памет UFS 3.0.

Батерията на смарт телефона има потенциал 5000 мАч и поддържа бързо зареждане с мощ 18W. Устройството предлага също опция за безжично зареждане в двете посоки. Глобалната версия на Motorola Edge+ ще се появи на европейския пазар през май на цена от 1199 евро.

Motorola Edge не се разграничава на външен тип от флагманския модел
(снимка: Motorola)

Междувременно, компанията показа и модела Motorola Edge, който е двойно по-евтин, само че има същия OLED екран с диагонал 6,7 инча, периодичност на възобновяване 90 Hz и „ безкрайна ” извивка по краищата.

Подобно на флагмана, Edge моделът разполага с предна 25-мегапикселова камера в левия ъгъл. Скенерът на пръстов отпечатък също е ситуиран под екрана. Основната камера е тройна – 64MB+16MP+8MP.

Смартфонът стъпва на едночипова система Snapdragon 765G. Версията за пазара в Съединени американски щати ще се предлага единствено с 4GB оперативна памет, до момента в който световната версия ще включва 6GB RAM.

Motorola Edge има батерия с потенциал 4500 мАч, която поддържа бързо зареждане 18W. Не е планувана опция за безжично зареждане. На европейския пазар смарт телефонът ще се продава за 599 евро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР