Двойник на принцеса на Уелс се намеси в лудите“ спекулации,

...
Двойник на принцеса на Уелс се намеси в лудите“ спекулации,
Коментари Харесай

Двойник на Кейт Мидълтън „беше на работа“, когато видеото във ферма беше заснето, докато теориите на конспирацията се вихрят

Двойник на принцеса на Уелс се намеси в „ лудите “ спекулации, че тя е на фрагментите с принц Уилям в магазина за ферми в Уиндзор вместо Кейт.

Хайди Ейгън, която професионално се е представяла за кралската персона в продължение на 12 години, акцентира, че " 100 % " има вяра, че Кейт и Уилям са на фрагментите - тъй като по това време тя прави " другата си работа " - като учител в група по танци и музикален спектакъл.

Хайди описа пред Mirror по какъв начин нейните обществени медии се сринаха заради догатката, че неправилно е била объркана с същинската 42-годишна Кейт, когато бъдещата кралица беше щракната в Windsor Farm Shop в събота. Това идва, когато принцесата на Уелс продължава да се възвръща от коремна интервенция, която претърпя през януари и не се е появявала публично от Коледа.

Говорейки пред Mirror, майката на две деца Хайди сподели: „ Очевидно е имало някои спекулации дали това са Кейт и Уилям в тези фрагменти и фрагменти. Всъщност моите лични обществени медии полудяха така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР