Двойник на принцеса на Уелс се намеси в луди“ спекулации,

...
Двойник на принцеса на Уелс се намеси в луди“ спекулации,
Коментари Харесай

Двойник на Кейт Мидълтън наруши мълчанието относно теорията на конспирацията, тя е в кадри с принц Уилям

Двойник на принцеса на Уелс се намеси в „ луди “ спекулации, че тя е в фрагментите с принц Уилям във плантация Windsor, вместо Кейт.

Хайди Ейгън, която професионално се показва за кралската персона в продължение на 12 години, акцентира, че „ 100 % “ има вяра, че Кейт и Уилям са на фрагментите – тъй като по това време тя правеше „ другото “ си работа " - като преподавател в танцова и музикална театрална група.

Хайди сподели на Mirror по какъв начин нейните обществени медии се сринаха заради догатката, че неправилно е била объркана с същинската Кейт, 42, когато бъдещето кралицата беше щракната в Windsor Farm Shop в събота. Това идва, когато принцесата на Уелс продължава да се възвръща от коремна интервенция, която претърпя през януари и не е правила публични обществени изяви от Коледа.

Говорейки с Mirror, майката на две деца Хайди сподели: „ Очевидно е имало спекулации по отношение на това дали това са били Кейт и Уилям в тези фрагменти и фрагменти. Всъщност моите лични обществени медии полудяха, защото хората си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР