Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от

...
Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от
Коментари Харесай

Гала отказала 20 бона заплата от bTV, вместо това...

Двойна заплата е отказала Гала, с цел да се реалокира от Нова телевизия в bTV. Че е получила оферта за безценен трансфер в конкуренцията, разкри самата тя, само че побърза да посочи, че е отхвърлила предлагането още в зародиш, написа седмичникът " Ретро ".

Тв ветеранката не се изкушила от апетитното заплащане, което ѝ било препоръчано. В " Нова “ тя от години прибира заплата в размер на 10 хиляди лв. месечно за ежедневните ефири, които води. От другата медия ѝ предложили да удвоят мизата, само че Гала не била подготвена да забие нож в гърбовете на шефовете и сътрудниците и парите не съумели да я съблазнят.

Вероятно, в случай че беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и още веднъж да води предаване в същата стилистика. Гала обаче, била привързана към екипа си и единственият вид, в който щяла да се съгласи да премине в другия тим, бил, в случай че останела без работа. Това към този момент се е случвало един път, когато преди години " На кафе “ ненадейно спря и тв водещата се озова на улицата. Паузата обаче беше къса и продуцентите на утринното шоу още веднъж я поканиха да застане отпред на бойния отряд, като също така я ангажираха да води още две излъчвания – емблематичните за предишното десетилетие " Пълна смяна “ и " Имаш поща “. И до ден сегашен Гала съжалявала, че се била разчекнала сред няколко плана, тъй като около работохолизма ѝ и ламтежа за пари персоналният ѝ живот потърпевш съществено. Сега също получавала спомагателни оферти за работа, само че ги отклонявала даже без да се замисли.

Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, 53-годишната Гала съумя да завърти и собствен личен бизнес. Тя има компания за произвеждане на козметика, която е кръстила на себе си. Кремовете и серумите за безконечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, напълно не са по джоба на всеки. Малко бурканче с нищожно количество крем срещу бръчки от нейната серия коства 59 лв., а серумът – близо 83 лева Благодарение на многолюдната си клиентела тя си докарва хиляди левове от продажби и несмущаемо може да се " пенсионира “ от ефира във всеки един миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР