Двойна, че дори и по-голяма, разлика в температурите на въздуха

...
Двойна, че дори и по-голяма, разлика в температурите на въздуха
Коментари Харесай

Не е възможно, ама е! В Пловдив 11 градуса, във Велико Търново - 31!

 Двойна, че даже и по-голяма, разлика в температурите на въздуха се следи през днешния ден сред Пловдив и по-голямата част от страната, откри инспекция на Plovdiv24.bg . Според формалната страница на Национален институт по метеорология и хидрология в 14,00 часа в града под тепетата, а също и в Пазарджик измерените градуси са 11, до момента в който във Велико Търново - цели 31, в София - 25, в Кюстендил - 26!

През нощта ще доминира ясно време. В Дунавската низина ще духа слаб западен вятър. Минималните температури ще са сред 9° и 14°. Сутринта в Южна България ще е съвсем безшумно и тук-там в низините и равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. През деня над западната половина от страната облачността ще се усили, ще е постоянно забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали едва. На изток ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, след обяд ще се ориентира от север, в Източна България - от североизток. Температурите ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 16° и 21°. 

Над планините облачността ще се усилва и в масивите от западната половина от страната ще е по-често забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали едва. Ще духа сдържан южен вятър, който след обяд ще се усили и ще се ориентира от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от север - североизток и ще се усили Максимални температури на въздуха: 16°-20°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР