Двойките в семейното шоу Един за друг по Nova се

...
Двойките в семейното шоу Един за друг по Nova се
Коментари Харесай

Участник от Един за друг си изпусна нервите по време на скандал

Двойките в фамилното шоу " Един за различен " по Nova се изпокараха между тях в следващия епизод на предаването. Скандал избухна сред 30-годишният ревнивец Ивайло и 46-годишната му половинка Ивана. Младият юнак си разреши да тропа по масата и да прекъсва диалозите на приятелката си, която очевидно се издразни.

Разправията им продължи и в леглото, където Ивайло още веднъж се разсърди като малко дете. " Допускам тъпи неточности, работя прочувствено ", призна си участникът. Той тотално се провали и във въпросите за своята половинка, което автоматизирано свлече двойката в класирането на шоуто. Все отново той се извини на приятелката си с букет цветя.  

Ивайло имаше сериозен диалог и със своя съименник Ивайло Герасимов, популурен от присъединяване си в предаването " Фермата ".  Двамата очевидно не се понасят, само че въпреки всичко се схванаха да не прекрачват границите. " Няма химия сред нас, само че най-малко да не си пречим ", заключи Ивайло от " Фермата ".

Голям позор бра и Дилян, който вбеси половинката си Петя, откакто тотално се провали на въпросите за нея, част от които даже и не разбра. 

На последно място в предаването се движат перничаните Михаела и Венци, които напълно скоро може да се наложи да се разделят с шоуто. Лидери в класирането са двойката за образец Гергана и Светозар, следвани от Галена и Петър. Трети са Христина и Ивайло от " Фермата ", напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР