Двойките в Един за друг станаха за резил и за

...
Двойките в Един за друг станаха за резил и за
Коментари Харесай

Двойките в „Един за друг” удариха дъното по глупост

Двойките в „ Един за различен ” станаха за срам и за смях с отговорите си на въпроси, които им зададоха в любовното риалити. За прощален път демонстрираха, че човешката нелепост настина може да се окаже безкрайна.

На  влюбените се наложи да дават отговори на въпроси, на които дори едно дете може да отговори. Но както видяхме се провалиха с гръм и тропот. И то в неща от обикновена обща просвета.

Според един от участващите на Луната е стъпил първо руснакът Юрий Гагарин, а не сътрудника му Нийл Армстронг от Съединени американски щати. Ако не знаете какъв плод ражда дъба, от шоуто настояват, че ражда кестени, а не жълъди. Ако не знаете къде се намира курорта Пампорово, ще ви кажат, че може да покарате ски там, само че не в Родопи, а в Рила.

Жалко и за международно известните художници като Леонрдо Да Винчи. Който си отрязал едното ухо, като го объркаха с различен популярен занаятчия на четката Ван Гог. Ако мислите, че това е най-голямата нелепост, казана в риалитито, ще изпаднете в смут в случай че разберете, че нашата татковина е член на НАТО от 19 в.

 И това се случи на националния ни празник 3 март. Да са им честити на българите тези герои на нашето  време, които станаха за срам по Нова телевизия!

Автор: Бг Днес

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР