Двойките, които искат да разнообразят размяната на ласки и да

...
Двойките, които искат да разнообразят размяната на ласки и да
Коментари Харесай

5 причини да използвате секс играчки заедно с партньора си

Двойките, които желаят да разнообразят размяната на милувки и да отведат интимността си на ново равнище, би трябвало да опитат секс играчки, поучава flagman.bg. Устройствата за възрастни могат да прибавят трогателен, нов пласт в любовния ви живот.
1. Секс играчките оказват помощ за измъкването от „ интимния коловоз “
Сравнително постоянно се случва двойките да забуксуват в половия си живот. Според сексолозите вкарването на играчки като вибратор и дилдо сред чаршафите може още веднъж да възпламени вълнението за колегата ви и да ви разреши да изследвате плътските си щения по нови способи.
2. Играчките оказват помощ да зарадвате колегата си
Няма нищо по-удовлетворяващо от това да знаете, че може да зарадвате колегата си в леглото. Напротив, в случай че не може да докарате обичания си до оргазъм, може да се почувствате несъответстващи като любовници. Секс играчките ви разрешават да изпробвате нови неща, с цел да разберете по какъв начин да удовлетворите любовника си по най-хубавия метод. Тъй като доста дами са в непрекъсната битка с изплъзващия им се оргазъм, е добре да дават препоръки на колегата си по какъв начин да ги задоволи генитално със секс устройства. Това понижава броя на многото несигурности, които се демонстрират в спалнята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР