Двойки от чужбина се обръщат към гръцките власти с искане

...
Двойки от чужбина се обръщат към гръцките власти с искане
Коментари Харесай

„Заводът за бебета“ в Гърция: Двойки искат ДНК тестове дали са биологични родители на новородените

Двойки от чужбина се обръщат към гръцките управляващи с искане да се откри с ДНК проби дали са биологичните родители на новородените от сурогатни майки в центъра за асистирана репродукция на гръцкия остров Крит, обвързван със случая на противозаконните осиновявания и трафика на бебета, заяви гръцкия в. „ Прото тематика “.

Според информация на телевизия „ Алфа “ млади двойки от чужбина, които са се обърнали към центъра за асистирана репродукция, са пристигнали в Крит, с цел да изискат от прокурора да даде позволение за контакт с новородените деца в центъра.

В понеделник сурогатна майка от грузински генезис роди близнаци, които ще останат в болничното заведение, до момента в който не бъде открито кои са биологичните им родители.

Към момента е дадена „ зелена светлина “ за ДНК проучване, с което да се потвърди кои са родителите на родените в понеделник близнаци.

В отделението за новородени в болничното заведение в Ханя има четири бебета от сурогатни майки грузинки. Въпросните дами са сътрудничели на незаконната организация, която се проверява от управляващите за търговията с бебета. До завършек на седмицата още една двойка ще направи ДНК тест.

В понеделник четирима души, свързани с противозаконните осиновявания, донорството на яйцеклетки и сурогатно майчинство, останаха в ареста. Под ограничаващи условия бяха оставени на независимост други четири лица, свързани със случая. Членовете на организацията са имали дългогодишни противозаконни дейности в тази област, като против тях са повдигнати редица тежки обвинявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР