Двойката се представя много успешно, още с появата си спечелиха

...
Двойката се представя много успешно, още с появата си спечелиха
Коментари Харесай

Инфлуенсъри печелят точки и зрителско внимание в Един за друг

Двойката се показва доста сполучливо, още с появяването си завоюваха няколко игри в Един за различен. Макар да са известни и положителни като съвременна двойка, те бяха признати доста скептично от всичките. 

Някои от по-силните двойки и тези, които повече си споделят по сред си като че ли се почувстваха застрашени от Криси и Арти .

Те са семейство от не доста време, само че пък са дружно от седем, осем години, имат наследник. Те са  инфлуенсъри и имат и други мощни страни. 

Криси както се видя и в предаването Един за различен, умее да пее добре, имала е още участия в риалити формати . Арти също има компания, която провежда събития.

Двойката е известна измежду младите. И въпреки към този момент да си имат и някои другари в предаването, действително доста от другите двойки ги разпознават като конкуренция и са внимателни. 

За разлика от други риалити звезди, които вземат участие в Сървайсар или Кулинарни излъчвания сега, Арти и Криси са много естествени и доброманере, одобряват се добре от феновете и като цяли Един за различен върви нагове по отношение на доста от останалите формати, които непрекъснато губят публиката си.  



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР