Двойката отново се събира на екран, макар че раздялата им

...
Двойката отново се събира на екран, макар че раздялата им
Коментари Харесай

Трепери ли Нойзи? Игнатова клекна на Димитър Рачков и Халвад...

Двойката още веднъж се събира на екран, въпреки че раздялата им не беше от най-леките

Мария Игнатова и Димитър Рачков заровиха томахавките в името на рейтинга на новите си излъчвания. Блондинката одобри да е измежду първите посетители в новото шоу на някогашния си. Тя заставам без работа с години, откакто се раздели с него, само че очевидно към този момент всичко е дала прошка или най-малко ще се опита да се престори, че с Рачков ненадейно са станали най-хубави другари.

В Нова телевизия ясно са на мнение, че в случай че сложат Димитър Рачков и Мария Игнатова в общо студио, рейтингът е обезпечен. Вероятно имат съображение да мислят по този начин, тъй като водещите дълго бяха най-популярната двойка в страната ни, а даже и откакто дефинитивно се разделиха преди 3 години, връзките им не престават да се разискват.

Ето за какво в малкия екран са решили да разровят позатихналите злословия към някогашните влюбени, като включат русокоската в първото издание на новото шоу „ С Рачков всичко е допустимо ”. Стартът бе очакван за тази неделя, а пет дни по-рано от малкия екран оповестиха, че пред камерите той още веднъж ще се събере с Мария.

Откакто се разделиха при започване на 2019-а, Игнатова и Митко усърдно се заобикалят. Блондинката бе изхвърлена зад борда на малките екрани, като се твърди, че главната причина за това е в прекратената й връзка с комика. Тя се изявяваше само в интернет версията на „ Господари на ефира ”, която потегли откакто Нова спря шоуто, а за малко – и в „ Папараци ” по Би Ти Ви.

Тези изяви обаче нямаха нищо общо с предходната й блестяща кариера. Ето за какво никой не се изненадваше, че Мария избира да не се засича с Митко. Щом обаче нещата са опрели до пари и рейтинг, тя е не запомнила неудобството да е в една и съща стая с него. За първи път одобри да гостува в „ Забраненото шоу на Рачков ”, а в този момент – и в новото предаване на комика.

Идеята да я поканят е не толкоз да вдигнат рейтинга на Рачков, който се счита за обезпечен, едвам популяризират нейното лично ново предаване – „ Звездите в нас ”. Доказателство за това е, че русокоската гостува при някогашния си в комплект с другия водещ на шоуто – Ненчо Балабанов. Преди това двамата бяха и в „ Черешката на тортата ”. Явно в Нова са стараят да ги бутат напред с всички вероятни средства за реклама.  

Сред гостите в „ С Рачков всичко е допустимо ” са включени и други от обичаните лица на продуцента Маги Халваджиян, написа " Уикенд ". Това са Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото и Елен Колева. Покрай тях са се промъкнали екранната партньорка на Ненчо Балабанов в сериала „ Ол инклузив ” – Елена Атанасова, която играеше негова брачна половинка, и огромният гимнастик Йордан Йовчев.

Единствената изненада е, че Калин Врачански също е приел да взе участие в предаването. Актьорът нормално сортира усърдно изявите си на дребния екран, тъй като се пробва да не влиза в клишета.

Това ще бъде първото му присъединяване в шоу на Маги Халваджиян, откогато преди 6 години завоюва „ Като две капки вода ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР