Двойката не получила никакъв инструктаж - взели им парите и

...
Двойката не получила никакъв инструктаж - взели им парите и
Коментари Харесай

Млада жена искаше да си направи ефектно селфи, но намери смъртта си СНИМКИ

Двойката не получила никакъв инструктаж - взели им парите и им подали каските. Каската на Кели не пасвала по мярка, а също така на карта нямало защитни колани.



По време на прекосяването на втората обиколка дамата почнала да си прави селфи непосредствено зад кормилото. На третия опит тя изгубила надзор над ръководството и изхвърчала от пистата в дере, а по-късно умряла от пострадванията си. Фаталният случай е станал на 27 декември 2017 година, само че към момента се организират следствия по случая.



Полицията споделя в отчета си, че случаят се е дължал на алкохол и селфи по време на шофиране, само че фамилията е решително в друго. Кели забелязала в точния момент, че не съумява да влезе в завоя, само че не съумяла да забави скоростта. А след нещастието, притежателите на картинг пистата безшумно сменили старите си машини с нови модели. И в случай че в тях имаше защитни колани, то Кели нямаше да загине в случая със скорост 50 км / ч.



"От испанската полиция няма никаква изгода, а притежателите на картинга даже не се извиниха. Не получихме никакви отговори и правдивост. Вярваме, че управляващите покриват същинската причина за гибелта. ", споделя майката на починалата.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР