Двойката Калина и Емо от Един за друг“ вече са

...
Двойката Калина и Емо от Един за друг“ вече са
Коментари Харесай

Калина и Емо вече са вкъщи с бебето

Двойката Калина и Емо от " Един за различен “ към този момент са у дома с бебето. Малкият Матео се роди в петък в пловдивска болница след четири години опити на фамилията да усили състава си. Момченцето проплака в 9.41 часа с тегло от 3 330 грама в екипа на доктор Светлана Петрова, неонатолога доктор Зорница Василева, анестезиолога доктор Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Майката и бебето бяха изписани през днешния ден от лечебното заведение в чудесно положение.

Заради рестриктивните мерки, наложени от пандемията, Емо остана изолиран от прегледите на Калина при акушер-гинеколога, както и при раждането на Матео. Първата му среща с бебето беше изключително вълнуваща, а двойката показва наслада да бъдат още веднъж дружно след 4-дневната им разядяла по време на престоя в болничното заведение.

" Матео, здравей благо наше детенце. Сигурно не ти е елементарно. Нашият свят е малко гръмък, сложен и на моменти комплициран. Преживява се, само че единствено в случай че има кой да те обича. Обичам те толкоз доста, тъй като ни избра, а и тъй като с баща ти май сме от тези досадни хора, които ще остареят дружно. Наричат го “голямата обич ". А тя постоянно ражда такива съкровища като теб. Ще бъда постоянно до теб. Защото си сърце от моето сърце! Защото си сърце от нашите сърца! “, написа Калина в профила си в обществените мрежи след раждането.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР