Двойката идва в сънищата ни, за да ни каже, че

...
Двойката идва в сънищата ни, за да ни каже, че
Коментари Харесай

Цифрите, Които Виждаме На Сън Разкриват Бъдещето! Безотказно Е, Всички Го Могат! Ето!

Двойката идва в сънищата ни, с цел да ни каже, че би трябвало да бъдем по-търпеливи. Ще реализираме това, което желаем най-силно единствено в случай че направляваме по-добре възприятията и страстите си.

Тройката е сигнал, че не си почиваме задоволително и скоро това ще навреди на здравето ни. Затова е добре да си вземем отпуска най-малко за седмица.

Ако видите в съня си четворка – пристигнал е моментът за дейни дейности. Трябва да си създадем график за дейностите ни и да го осъществим бързо.

Истински щастливци са тези, на които им се присъни петица. Тя е знак за хубаво прекарване в околните дни – пътешестване или пък непредвиден доход.

Шестицата е тежък сигнал за пагубни фамилни проблеми. Според доста от нуморелозите, те могат да доведат до бракоразвод или разлъка.

Опасна е и седмицата, тъй като значи единствено едно – проблеми със закона и то незабавно откакто се събудим. Обикновено става дума за същинска неправда, от която ще се измъкнете мъчно.

Осмицата дава обещание берекет – повече пари, удача, че даже и нова обич. Единственото, което би трябвало да извършите е да чакате и да не пришпорвате нещата. Хубавите неща ще се случат.

Деветката се появява, когато сме на кръстопът – дали да тръгнем по новия път или да продължим по утъпканата пътека? Деветката демонстрира, че е настъпило времето за ново начало.

Нулата ни дава знак да съберем роднините или сътрудниците и да се опитаме да променим съществуваща система или ред. Ако сме видели нула в съня си, начинанието ще има триумф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР