Двойката Хари и Меган, които от днес стартират новия си

...
Двойката Хари и Меган, които от днес стартират новия си
Коментари Харесай

Бившите охранители на Бранджелина и Мадона ще пазят Хари и Меган

Двойката Хари и Меган, които от през днешния ден започват новия си метод на живот без кралски привилегии, към този момент си избраха защита, оповестява „ Дейли Мейл “.

Преди това за тяхната сигурност се грижеха бодигардове на Скотланд Ярд. Новият екип, който двойката е избрала, е първокачествен – той се е грижил за сигурността на звезди като Брад Пит, Анджелина Джоли, Мадона и Семейство Екълстоун.

38-годишната Меган и 35-годишният Хари оповестиха тази седмица, че ще се възползват от „ частно финансирани ограничения за сигурност “ след напускането на Англия.

Но „ Мирър “ разкри през вчерашния ден, че частната защита на двойката е към звено, финансирано от данъкоплатците на Англия. Вътрешни лица на звеното споделиха, че измежду чиновниците по отбраната им няма „ съвсем никакво предпочитание “ да работят за двойката.

“Никой не желае да мести фамилията си из доста страни. Никой не е наясно какъв е проектът и къде ще се открият в средносрочен и дълготраен проект. ”

В момента двойката се намира в Лос Анджелис и източници обявиха, че американската защита може да им коства 800 английски лири дневно, с екип до 10 души. Американският президент даде да се разбере, че Америка няма да дава отговор за сметката за сигурността на двойката.

Но представител на двойката към този момент отговори, че двойката не чака Съединени американски щати да заплащат и че сигурността им ще бъде финансирана частно. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР