Двойката, чиято пиротехника по време на парти за разкриване на

...
Двойката, чиято пиротехника по време на парти за разкриване на
Коментари Харесай

Двойка, чието парти за разкриване на пола предизвика огромния пожар в Ел Дорадо, осъдена

Двойката, чиято пиротехника по време на празненство за откриване на пола провокира това, което стана известно като голям пожар в Ел Дорадо в окръг Сан Бернардино през 2020 година, беше наказана Петък след реализиране на съглашение за признание на виновността с прокурорите.

Двойката по нехайство е провокирала пожар от 22 000 акра в парещ ден в парк Юкайпа с устройство, което е трябвало да излъчва наследник или розов пушек, споделиха управляващите. Пожарът умъртви пожарникаря Чарлз Мортън от горската работа на Съединени американски щати, рани още двама пожарникари и 13 други, унищожи пет къщи и принуди стотици да се изтеглят.

Рефухио Мануел Хименес младши беше наказан на година в окръжния затвор, две години пробация за закононарушение и общественополезен труд, откакто се призна за отговорен по обвиняване за непредумишлено ликвидиране при гибелта на Мортън и две закононарушения за причиняване на пожар по несъобразителност в обитаема постройка, съгласно офиса на окръжния прокурор на Сан Бернардино.

Анджелина Хименес се призна за виновн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР