Двойката често е пеела песента Ти никога няма да разбереш

...
Двойката често е пеела песента Ти никога няма да разбереш
Коментари Харесай

Това Покъртително Видео Втрещи Света. Вижте Какво Направи Този Дядо За Умираща Си Съпруга

Двойката постоянно е пеела песента " Ти в никакъв случай няма да схванеш " на Росмъри Клуни на фамилни сбирки. Бабата и дядото на Ерин възобновили клетвите си след 50 години брак и тогава отново изпели парчето дружно с цялото семейство.

Лора към този момент е прекомерно слаба, с цел да пее, тъй че Хауърд изпя цялата ария за нея.
Ерин Солари на писа в YouTube директно под клипа: " Секунди преди да снима видеото баба чу, че дядо е в стаята и попита дали може да го прегърне. Дядо не може да стои на краката си, само че незабавно бутна инвалидната си количка покрай нейното легло, подготвен да извърши желанието ѝ. Братовчедка ми Серина, която е физиотерапевт, му оказа помощ да се изправи на крайници, до момента в който изпее цялата ария. "

" Може да забележите, че над нейното легло има надпис, който гласи " Сляп пациент ". Това е по този начин, тъй като тя има дегенарация на макулата и вижда само сенки и светлина. Това не ѝ попречи да се вгледа надълбоко в неговите любящи очи. Дядо, въпреки това, е изгубил огромна част от слуха си, тъй че вие ще забележите по какъв начин ние му повтаряме някои нещата, защото баба е прекомерно слаба, с цел да приказва мощно. "

Солари е публикувла видеото в обществената мрежа Facebook, където е получила десетки хиляди " лайкове " и невероятни мнения на поддръжка от хората, допрени от видеото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР