Двойката беше осъдена за убийство миналата седмица, след като съд

...
Двойката беше осъдена за убийство миналата седмица, след като съд
Коментари Харесай

Броят на престъпленията, свързани с детска жестокост, се е удвоил през последните пет години, показва анализът

Двойката беше наказана за ликвидиране предходната седмица, откакто съд изслуша, че младият Алфи е открит със 70 пострадвания, в това число счупени ребра, ръце и крайник, до момента в който в тялото му са открити следи от кокаин.

Ново искане за независимост на информацията от благотворителната организация за деца NSPCC откри, че 29 422 закононарушения за свирепост към деца са регистрирани от полицията сред април 2022 година и март 2023 година – нарастване с 12 на цент по отношение на миналата година.

Анализът демонстрира, че закононарушенията за свирепост към деца са се удвоили от 2017/18 година, когато са регистрирани 14 263 закононарушения.

Благотворителната организация изиска от полицията да даде данни за броя от 11а закононарушения, когато лице, отговорно за дете, съзнателно го атакува, малтретира, подценява или изоставя.

Това идва, до момента в който локалните препоръки се борят с възходящите разноски за даване на услуги на уязвими деца. Повече от 655 000 оценки на „ деца в потребност “ бяха приключени от обществените грижи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР