Двойката беше домакин на среща на върха в периферията на

...
Двойката беше домакин на среща на върха в периферията на
Коментари Харесай

Риши Сунак се обединява с Джорджия Мелони, за да призове за повече действия срещу нелегалната миграция

Двойката беше хазаин на среща на върха в периферията на срещата на върха на Европейската политическа общественост в Гранада през вчерашния ден.

Френският президент Еманюел Макрон, холандският министър-председател Марк Рюте, албанският министър председател Еди Рама и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен бяха част от срещата.

Групата „ изрази споделен ангажимент да се поддържаме взаимно за справяне с провокациите на противозаконната миграция “, и се ангажира да предприеме осем стъпки за понижаване на противозаконната миграция.

Те включват предприемане на взаимни дейности за справяне с проведената престъпност, по-тясно съдействие за шерване на информация, разрастващи се страни къде хората напущат, усилване на визовите режими и работа за възстановяване на завръщането в границите на групата.

Лампедуза: Хаосът в островния епицентър на европейската рецесия с мигранти е „ дезинфекциран “ за посещаване на водачи

Групата също се съгласи да „ актуализира правната рамка, с цел да ускори нашата битка против контрабандистите на хора, като подсигурява хармонизиране на закононарушенията и работи дружно на равнище Организация на обединените нации “.

Италия неотдавна видя хиляди хора да идват в. Повече от 130 000 души са пристигнали в Италия до момента тази година - спрямо близо 71 000 предходната година.

Както Обединеното кралство, по този начин и Италия са оспорили елементи от своята миграционна стратегия в съдилищата.

< p> Прочетете повече:
Италия желае избавителни кораби да бъдат изпратени назад в страните, които ги финансират
Папата споделя, че Европа няма „ незабавна обстановка “ за мигранти
Натрупването на леговище в Обединеното кралство доближава рекордно високо равнище

За Обединеното кралство това е схемата за депортиране в Руанда, която би трябвало да бъде взета решение идната седмица, до момента в който в Италия съдиите се произнесоха срещу подхванатите стъпки за задържане на мигранти.

Както и тяхната среща в Европа, госпожа Мелони и са съавтори на публикация в The Times.

В нея двамата споделиха, че „ работят дружно, с цел да спрат лодките и ние призоваваме другите да работят със същото възприятие за необходимост “.

Двойката добави: „ Нашата решителност да се оправим с този проблем към този момент дава резултати.

„ Това провокира смяна в дебата и сътвори подтик в цяла Европа.

" Държавите на нашия континент признават, че актуалният метод не работи.

" Те осъзнават, че се нуждаем от по-тясно съдействие и по-строги ограничения, с цел да се оправим с контрабандистите на хора. " < /p>

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Това идва малко откакто министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Суела Брейвърман сподели, че „ дискриминирането “ се употребява като причина хората да поискайте леговище – когато адвокатската гилдия би трябвало да бъде „ гонене “.

Тя сподели, че да си жена или гей и да се страхуваш от дискриминация не би трябвало да е задоволително, с цел да може някой да се квалифицира като емигрант в Обединеното кралство.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР