Двойка, за която се твърди, че е напуснала ресторант, без

...
Двойка, за която се твърди, че е напуснала ресторант, без
Коментари Харесай

Двойка, която е избягала, без да плати сметка от ресторант от £78, обвинена, че го е направила отново в рамките на 48 часа

Двойка, за която се твърди, че е напуснала ресторант, без да заплати, е обвинена, че е направила същото нещо още веднъж - този път в Frankie & Benny's.

Смята се, че мъжът и дамата са натрупали сметка от £145, преди да изоставен Франки и Бени в търговски парк в Гилтбрук, Нотингамшир в събота, 16 март.

Член от личния състав, който пожела да остане неизвестен, сподели: „ Това е същата двойка, 1000 %. Работя в този ресторант от девет години и сходно нещо се случва един път на три години. Тази двойка ме шокира повече от всеки различен, защото имах доста чат с тях и се закачах. Абсолютно шокиран съм, че направиха това, което направиха. Отвратен съм. Трябва да бъдат хванати. "

Два дни по-късно се счита, че същото дуо ги е посетило Josephine's в центъра на град Нотингам, има сметка за храна и питиета от £78. Съобщава се, че дамата се е извинила, с цел да излезе на открито за цигара, след което, до момента в който други клиенти са влизали, мъжът е избягал.

Познавате ли тази двойка? Свържете се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР