Двойка влюбени живеят така сякаш меденият им месец продължава с

...
Двойка влюбени живеят така сякаш меденият им месец продължава с
Коментари Харесай

Влюбена двойка живее 10 години като на меден месец! Само със £7 на ден СНИМКИ

Двойка влюбени живеят по този начин като че ли меденият им месец продължава с години. Те живеят с минимални средства на месец като се устоят само от продажба на фотоси в интернет.

31-годишната Силке Муйс и 29-годишният Киърън Шанън се срещат в Ситгес, Испания, през 2019 година, където и двамата работят като танцьори.

По думите им това било от обич от пръв взор и откакто се оженили на остров Скай през идната година, те решиават да се впуснат в десетгодишен меден месец.

Планът за дълготрайно пътешестване се появява, защото желаят да завършат своята приключенска женитба, която включвала преход от 300 благи през Шотландия.

Те към този момент са пътували до Исландия, Испания, Португалия, Шри Ланка, до Индия, Непал и по-късно Тайланд. През множеството време се придвижвали на автостоп.

Кийрън и Силке прекарват единствено със £7 дневно, като отсядат в най-евтините места за нощувка и ядат единствено улична храна.

Това им разрешава да пестят от техния приход от £350 на месец, който печелят от качването на голи артистични фотоси в Patreon.

Абонатите заплащат £6 на седмица за предизвикателните им голи фотоси на спиращи дъха места по целия свят, оповестени всяка седмица.

Вижте част от красивите места, които са увековечили в кадър:



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР