Двойка твърди, че е пропуснала джакпот от £182 млн. EuroMillions,

...
Двойка твърди, че е пропуснала джакпот от £182 млн. EuroMillions,
Коментари Харесай

Двойка губи джакпот от £182 млн. EuroMillions `след като плащането на билета не е преминало`

Двойка твърди, че е пропуснала джакпот от £182 млн. EuroMillions, когато номерата им са били изтеглени, само че заплащането на билета им не е минало.

Рейчъл Кенеди и Лиъм Маккрохан останаха „ безусловно разрушени “, когато схванаха, че нормалните им цифри от 6, 12, 22, 29, 33, 6 и 11 са се появили през 2021 година Те са играли по същия метод цифри в продължение на пет следващи седмици, преди всичките седем числа да се появят в тегленето в петък вечерта.

Рейчъл изясни по какъв начин е настроила акаунта си да купува автоматизирано билет EuroMillions за всяко изтегляне - само че когато заплащането за петъчния билет беше изработен опит, лотарийната сметка нямаше задоволително средства. Проверявайки сметката си след тегленето в петък, тя беше посрещната със известие, в което се споделяше, че нейните цифри са „ печеливш мач “ – само че сърцето й се сви, когато осъзна грешката.

Рейчъл, която беше студентка по бизнес в Брайтънския университет по това време сподели: „ Извиках гаджето ми Лиам и майка ми в стаята и те също н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР