Двойка твърди, че е била пребита от кмета на Община

...
Двойка твърди, че е била пребита от кмета на Община
Коментари Харесай

Варненец е пребит от кмета на Иваново, той отрича 


Двойка твърди, че е била пребита от кмета на Община Иваново Георги Миланов. Нападението станало на тържество в хотел в Троян в края на предходната седмица. В него взела участие компанията на общинския кмет, твърди пострадалият Калоян Жечев.

Той е с голям брой пострадвания по главата и тялото, измежду които строшен на две места нос и черепно-мозъчни контузии. Извадил си е здравно удостоверение.

Калоян и приятелката му Пламена Спасова били на отмора в Троян. Отседнали в хотела, чието заведение след това посетили. По думите му той решил да снима хоро, на което са се хванали кметът и неговите другари. Боят почнал след направена забележка от страна на кмета, който не желал да бъде сниман. Мъжът решил да снима заниманието в ресторанта и да изпрати клипове на другари. Не след дълго обаче на масата му пристигнал Георги Миланов, с цел да му направи забележка, споделя пострадалият.

„ Неочаквано ме удари в скулата, без да го предизвиквам. После пристигнаха и други хора от компанията му и ми нанесоха побой ”, спомня си потърпевшият, който и до през днешния ден е със синина под окото.

Това е и първият път, в който Жечев среща кмета на общината. По думите му, съдейки от поздравите във въпросната вечер, обкръжението му в заведението било от общински съветници и кметове.

„ Посегнаха и на мен. Когато отидох да ги разтърва, Георги Миланов ме удари с пестник по главата. Аз паднах и съм изгубила схващане, нямам и спомен ”, споделя приятелката на Жечев.

Кметът на Община Иваново дефинира случилото се като „ лек случай сред двама мъже ”. По думите му той помолил Калоян да не снима с телефона си, само че той траял. Според Миланов и, по думите му, съгласно доста други хора, участвали в заведението, държанието на пребития мъж било несъответстващо през цялата вечер.

„ След като помолих и дамите от компанията му да не ни снимат, той пристигна и ми сподели да се разберем като мъже. Аз отидох – има очевидци, а след Калоян пристигна и негов другар. Опита с коляно да ме удари в слабините, само че ме уцели в коляното ми, тъй като е по-нисък ”, спомня си кметът на Иваново. Георги Миланов блъснал Калоян Жечев и по този начин почнал боят.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР