Двойка торнада бяха заснети в американския щат Колорадо. Видеото е

...
Двойка торнада бяха заснети в американския щат Колорадо. Видеото е
Коментари Харесай

Двойка торнада завихри бурята в САЩ

Двойка торнада бяха снимани в американския щат Колорадо. Видеото е направено от автомобил, движещ се по посока на явлението и ясно демонстрира две торнада, вилнеещи едно до друго.

Американските синоптици предизвестяват за проливни дъждове и риск от неочаквани наводнения в южните щати поради бурята Алберто, въпреки и отслабнала до меланхолия.

Субтропическата стихия Алберто - първата, получила име през тазгодишния атлантически сезон на ураганите, връхлетя през вчерашния ден следобяд крайбрежието на щата Флорида и отслабна до меланхолия през миналата нощ с навлизането си във вътрешността в сушата.

Въпреки това метеоролозите считат, че към момента е способна да провокира неочаквани наводнения през идващите часове и дни, до момента в който обширната валежна система се разгръща над Алабама и огромни региони от щатите Джорджия, Тенеси и Северна и Южна Каролина.

Властите не оповестяват за директни жертви на стихията, само че в Северна Каролина губернаторът на щата Роюй Купър прикани жителите да вземат защитни ограничения, откакто ефирен публицист и оператор починаха, отразявайки провалите в периферията на бурята.

Между 10 и 25 см дъжд се чакат във Флорида, Алабама и западна Джорджия, а изолирани порои до 30 см са вероятни на обособени места, до момента в който депресията се придвижва към долината на река Тенеси през днешния ден и към долината на река Охайо и региона на Големите езера по-късно през седмицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР