Двойка си спомни, че е била ухапана от едно от

...
Двойка си спомни, че е била ухапана от едно от
Коментари Харесай

Двойка нападната от „извън контрол“ кучета, които нахапаха домашен любимец и ги оставиха със сметка от 500 британски лири

Двойка си спомни, че е била ухапана от едно от трите „ отвън надзор “ кучета след нахлуване над техния домакински любим по-рано този ден година.

Оливия Брукс разкритикува Съвета на Северен Ланаркшър и шотландската полиция за „ липса на дейности “, подхванати, откакто двегодишният й Златен Дудъл, Бейли, беше ранен в сряда, 10 януари. 30-годишният -стар, както и нейният сътрудник Марк Грей, на 33, разхождаха Бейли по жилищна улица в региона на Грийнгерс, когато три „ ненадзорни “ кучета скочиха върху домашния им любим, се оповестява.

Те се вкопчиха в Bailey's краката и Оливия споделя, че се е напукала на вратата на притежателя им. За да се опитат да го освободят, Оливия и Марк бяха ухапани от едно от кучетата и по-късно трябваше да одобряват антибиотици и инжекция против тетанус.

Бейли беше отведен на ветеринар, където беше замаян и зашит, което коства на двойката £500. Оливия сподели на Glasgow Live: „ Те скачаха толкоз доста и лаеха кучето ми.

" Те съумяха да отворят ключ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР