Двойка руски инфлуенсъри, които споделиха страстна целувка и я публикуваха

...
Двойка руски инфлуенсъри, които споделиха страстна целувка и я публикуваха
Коментари Харесай

Целуващи се руски инфлуенсъри, преследвани от ченгета и принудени да се извинят за действие, което може да „навреди на психиката“ на децата

Двойка съветски инфлуенсъри, които споделиха буйна целувка и я разгласиха в обществените медии, бяха принудени да се извинят и споделят, че всичко е било смешка, откакто управляващите ги разпитаха за демонстрация на „ лесбийска “ обич, която може да навреди на децата.

Влада Алчаева, 24, разгласява видео в своите TikTok и Instagram сметки с приятелката си Вика, 19, до момента в който двамата споделят сантиментална вечеря в пицария в Краснодар, град в югозападната част на Русия покрай Черно море.

Вечерта на приятелите включваше цветя, държане за ръце и предложение преди дългото трагично циркулиране, съгласно US Sun, цитирайки видео от медийната компания East2West.

Алчаева беше разгласила „ скандалното “ видео в своите сметки в TikTok и Instagram, макар че Instagram към този момент е неразрешен в Русия.

Въпреки че тя дефинира целувката като „ смешка, единствено за малко смях “, видеото доближи до интернационална публика, привличайки вниманието на съветската полиция, която бързо задържа и двете дами във видеото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР