Двойка предупреди за измама“ с изолационна пяна със спрей, която

...
Двойка предупреди за измама“ с изолационна пяна със спрей, която
Коментари Харесай

Предупреждението на двойка след „измама“ с изолация струва 11 000 британски лири и оставя дома непродаваем

Двойка предизвести за „ машинация “ с изолационна пяна със спрей, която им е оставила 11 000 английски лири от джоба им и е направила дома им непродаваем.

Фиона и Андре Бартън, и двамата на 60 години, бяха уверени от леден обаждащ се да ревизират изолацията на дома си на фона на рецесията с разноските за живот. Двойката се съгласи на гратис изследване на таванско помещение от компанията и им беше казано от геодезист, че домът им в Мидлотиан, Единбург, ще се възползва от изолираност от пяна. След това им беше препоръчана отстъпка за стеснен интервал от време, в случай че се запишат за инсталирането там и тогава, тъй че Bartons се съгласиха да платят £4926, с цел да конфигурират веществото.

Но когато се пробваха да продадат парцела си шест месеци по-късно различен геодезист дойде, с цел да напише отчета за дома и заяви шокиращата вест, че домовете с изолираност от пяна за напръскване са „ неипотекирани “. Двамата трябваше да отделят спомагателни няколко хиляди паунда, с цел да отстранен изолацията, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР