Двойка пенсионери трогнаха цяла Дупница с действията си. Баба Елена

...
Двойка пенсионери трогнаха цяла Дупница с действията си. Баба Елена
Коментари Харесай

Възрастна двойка трогна цял град с постъпката си

Двойка пенсионери трогнаха цяла Дупница с дейностите си. Баба Елена и дядо Васил са разкрили изгубено портмоне и без никакво закъснение са го предали в полицията.

През цялото време дядото, който е диабетик, се тормозил дали нещо не липсва от порфейла на дамата, само че за благополучие всичко било наред.

Собственичката на изгубена движимост е задължена на старата двойка, която може единствено да е образец за по-младите генерации.

" Искам да изкажа голямата си признателност към семейство Елена и Васил Васеви, както и към дежурния служител на реда в Районно управление-Дупница Стефан Попов. Днес до момента в който съм тичала по задания, неизвестно в кой миг, съм изгубила портмонето си с пари и документи.

Баба Елена го намерила и дружно с нейния брачен партньор го занесли в РУ-Дупница. Полицай Стефан Попов се свърза с мен, а фамилията ме чакаше във фоайето. Двамата държаха да се уверят, че всичко е непокътнато. Дядо Васил е диабетик, който същински се притесняваше да не би нещо да липсва.Двамата с баба Елена бяха най-щастливите хора, когато им споделих, че всичко е вътре и недокоснато…На този свят има такива положителни ЧОВЕЦИ! ", безапелационна е Надя Димитрова.

Стотици консуматори поздравиха баба ЕЛена и дядо Васил в мрежата.

" Вярвам, че има доста положителни и сърдечни хора. Дано има и от ден на ден. Да бъдат здрави и Бог да ги благослови за добрината ", написа Елина З.

" Даа, има към момента такива хора! Да бъдат здрави и съм сигурна, че сполучливо са траяли положителното посредством възпитанието на децата им! ", прибавя Галина С.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР