Двойка от Юта бяха арестувани, след като тяхното 6-седмично коте

...
Двойка от Юта бяха арестувани, след като тяхното 6-седмично коте
Коментари Харесай

Двойка арестувана, след като малтретирано коте, намерено в залепен с тиксо контейнер за сандвичи, даде положителен тест за метамфетамин

Двойка от Юта бяха задържани, откакто тяхното 6-седмично коте беше открито в капан в дребен цялостен с изпражнения резервоар за сандвичи с метамфетамин в нея система.

Полицаи бяха извикани на паркинг в предградие на Солт Лейк Сити в понеделник, с цел да ревизират мъж и жена, паднали в предната част на автомобила им, заяви KTVX-TV.

Съобщава се, че служителите на реда са чули едва „ мяукане “, идващо от колата, и са намерили безпомощното сиамско коте в залепен с тиксо резервоар в жанр Tupperware, с глава, стърчаща от стеснен триъгълен край.

Останалата част от тялото й беше покрита с изпражнения и тя тежеше не повече от кг, сподели станцията.

Котето беше отведено на ветеринарен доктор в сериозно положение и беше диагностицирано с контузия на главата, опърлена четина по лицето, синини по слепоочието и пострадване на окото.

„ След като разбрахме, че в колата има опиати, направихме й тест на урината за разнообразни опиати и тя се оказа позитивна за метамфетамин “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР