Двойка от Сингапур плати 2 млн. долара за вечеря, определена ...

Двойка от Сингапур плати 2 млн. долара за вечеря, определена

Уникално: Двойка плати 2 млн. долара за вечеря и приключение към нея СНИМКИ

Двойка от Сингапур заплати 2 млн. $ за вечеря, избрана като „ най-извънредната в света “.

Винсент и Джейн Хи ще получат преживяване, което включва 18-степенно меню, което ще хапнат с инкрустирани с диаманти пръчици на борда на частен аероплан, предшествана от круиз на първокласна яхта.Пакетът е формиран от компанията World of Diamonds Group и се организира в протежение на три дни, оповестява Daily Mail.

Приключението за Хи ще започна с вечеря в новия ресторант на покрива 1-V: U в Сингапур, последван от нощ в извънредния хотел Outpost, където стаята им ще бъде изпълнена с 10 000 рози.На следващия ден те ще се насладят на круиз на първокласна яхта във водите към Сингапур.

След това двойката ще се насочи на вечеря с18-степенно меню и първокласни питиета, сервирани на борда на частен аероплан Bombardier Global 6000 на цена 50 милиона $, до момента в който пътуват на 12 хиляди метра над Югоизточна Азия.Ястията ще бъдат приготвени от Кирк Уестауей-началник в сингапурския ресторант Jaan, който има звезда Мишлен.По време на вечерята на семейство Хи ще им бъдат предоставени два чифта пръчици за хранене, всеки от които инкрустиран с 42 диаманта, както и пръстен от розово злато и платина с необичаен ослепителен наследник елмаз от 2.08 карата.

След кацане двойката ще пренощува в президентския апартамент в недавна актуализирания хотел Raffles Singapore.По време на преживяването те ще се придвижват с Rolls-Royce, на който ще му бъде разрешено да стигне непосредствено до асфалта на пистата на сингапурското летище Seletar.


Винсент

Това е едвам вторият път, в който е решен достъпът на кола до това място.

Преди Хи на пистата се е качвал единствено автомобилът на Барак Обама, когато той е на посещаване в Сингапур в функцията си на държавен глава на Съединени американски щати.
Приключението е куриранf от Каран Тилани-човеколюбец, живеещ в Сингапур, който е и шеф на World of Diamonds.

Приходите от продажбата ще бъдат дарени на датската филантропична организация DINNødhjælp, която оказва помощ за унищожаване на детската смъртност от пневмония в Нигерия.

Източник:profit.bg

Източник: blitz.bg