Двойка от Сингапур плати 2 млн. долара за вечеря, определена

...
Двойка от Сингапур плати 2 млн. долара за вечеря, определена
Коментари Харесай

Уникално: Двойка плати 2 млн. долара за вечеря и приключение към нея СНИМКИ

Двойка от Сингапур заплати 2 млн. $ за вечеря, избрана като „ най-ексклузивната в света “.

Винсент и Джейн Хи ще получат прекарване, което включва 18-степенно меню, което ще хапнат с инкрустирани с диаманти пръчици на борда на частен аероплан, предшествана от круиз на първокласна яхта.



Пакетът е формиран от компанията World of Diamonds Group и се организира в продължение на три дни, оповестява Daily Mail.

Приключението за Хи ще започва с вечеря в новия ресторант на покрива 1-V: U в Сингапур, последван от нощ в извънредния хотел Outpost, където стаята им ще бъде изпълнена с 10 000 рози.



На идващия ден те ще се насладят на круиз на първокласна яхта във водите към Сингапур.

След това двойката ще се насочи на вечеря с 18-степенно меню и първокласни питиета, сервирани на борда на частен аероплан Bombardier Global 6000 на стойност 50 милиона $, до момента в който пътуват на 12 хиляди метра над Югоизточна Азия.



Ястията ще бъдат приготвени от Кирк Уестауей - началник в сингапурския ресторант Jaan, който има звезда Мишлен.



По време на вечерята на семейство Хи ще им бъдат предоставени два чифта пръчици за хранене, всеки от които инкрустиран с 42 диаманта, както и пръстен от розово злато и платина с необичаен ослепителен наследник елмаз от 2.08 карата.

След кацане двойката ще пренощува в президентския апартамент в неотдавна актуализирания хотел Raffles Singapore.



По време на прекарването те ще се придвижват с Rolls-Royce, на който ще му бъде позволено да стигне непосредствено до асфалта на пистата на сингапурското летище Seletar.


Винсент

Това е едвам вторият път, в който е позволен достъпът на кола до това място.

Преди Хи на пистата се е качвал единствено автомобилът на Барак Обама, когато той е на посещаване в Сингапур в ролята си на президент на Съединени американски щати.
Приключението е куриранf от Каран Тилани - човеколюбец, живеещ в Сингапур, който е и шеф на World of Diamonds.

Приходите от продажбата ще бъдат дарени на датската филантропична организация DINNødhjælp, която оказва помощ за унищожаване на детската смъртност от пневмония в Нигерия.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР