Двойка от Ню Джърси открива скрито скривалище от празни бутилки от ром зад стената на мазето: „Някъде е 5 часа“

...
Двойка от Ню Джърси, която се мести в нов дом,
Коментари Харесай

Двойка от Ню Джърси, която се мести в нов дом, получи странна изненада, когато откри скривалище от празни бутилки ром, скрити в стена.

Кати и Рой Окамп, съответно на 51 и 52 години, премахваха части от стена на сутерен, които бяха подгизнали от наводнение след силни бури в района, когато празните бутилки на Captain Morgan паднаха надолу.

„Съпругът ми трябваше да премахне мокрия гипсокартон и всички тези бутилки се изляха от една от стените“, каза Кати Окамп пред Caters News.

Рой Аукамп се вижда във видеоклип, който изглежда невярващ, докато клати глава, докато мести десетките бутилки с алкохол на пода.

„Жаден ли сте? Някъде е 5 часа!“ Кати се чува да казва, докато се кикоти.

Двойката сподели видеото в Instagram. Много коментатори бяха зашеметени от количеството бутилки алкохол.

„Купихте къща от самия капитан Морган“, написа един.

Предишните собственици на дома видяха видеоклипа да върви вирусен и според съобщенията се е свързал с двойката.

„Човекът, който го е направил, видя видеото, след като то стана вирусно, протегна ръка и каза, че има още стотици, но също така, че той вече е три години трезвен“, каза Кати Окамп .

В миналото са правени и други странни открития в домовете. В Калифорния унищожител откри около 700 килограма жълъди, събрани от кълвачи в стена.


Оригинален източник на статия: двойка от Ню Джърси открива скрито скривалище от празни бутилки ром зад стената на мазето: „Някъде е 5 часа“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР