Двойка от Лос Анджелис е платила 1.17 млн. евро за

...
Двойка от Лос Анджелис е платила 1.17 млн. евро за
Коментари Харесай

Двойка плати €1.1 млн. за апартамент на кораб, за да видят децата им света

Двойка от Лос Анджелис е платила 1.17 млн. евро за апартамент на „ жилищен круизен транспортен съд “, с цел да могат дъщерите им младежи да видят света от „ у дома “.

Бет и Марк Хънтър купуват парцел на кораба Storylines.

Определян като „ плаващ град “, на който феновете на круизите могат да живеят и пътуват, той към момента не е пуснат на вода.
View this post on Instagram
A post shared by Diane Cruise News & Tips (@cruiseguru)

Апартаментът с две спални и две бани е ситуиран на мегакораба, който има лично кино, спа център, микропивоварна, клиника и библиотека. Очаква се той да бъде издигнат в Хърватия по-късно тази година, като ще разполага с общо 547 жилищни жилището.

Дъщерите на семейство Хънтър ще станат на 14 и 16 години през 2024 - годината, в която се чака да отплава Storylines, оповестява Independent.

Бет споделя пред Metro.co.uk: „ Мислехме сами да плаваме по света, тъй че вземахме уроци и наемахме лодки, само че в последна сметка, осъзнахме, че прекарваме толкоз доста време в поддръжка, домакинска работа и доставяне, че бихме могли да използваме единствено ден или два на седмица за изследване ".

Когато научават, че компания строи транспортен съд, на който могат да си купят апартамент, фамилията взема решение да го направи, защото "лекотата на живот на борда на изцяло обслужен круизен транспортен съд е прекомерно добра, с цел да бъде пропусната ".

„ Ще имаме задоволително време за изследване и завършения, защото на борда са се погрижили за всичко – няма да се постанова да се занимаваме с извършване на покупки, готвене, разчистване или пране ", добавя тя.

Планира се Storylines да обикаля земното кълбо на всеки 1 000 дни, като стопира на всяко пристанище за няколко нощи. Жителите ще могат да го напущат през по този начин наречената "марина " в задната му част, където могат да се качат на по-малки лодки или джетове.

Цените на парцелите на кораба стартират от 580 000 евро, а най-луксозните костват до 11 милиона евро.

Дъщерите на Бет и Марк даже ще могат да се образоват на борда по „ стратегия за младежко обучение “. Семейството няма да има проблем да поддържа връзка с близки и другари от намерено море и ще ги кани на посетители.

„ Надяваме се нашето семейство и другари да плават с нас. Ще бъдем на борда 13 седмици, тъй че проектът е да ни идват на посетители за няколко седмици. Разбира се, ще намерим нови другари в нашата нова общественост. Корабът ще има интернет, тъй че към момента ще можем да поддържаме връзка с всички постоянно с видео диалози от екзотични дестинации.

Нашият проект е да отдадем къщата си чартърен, когато сме в нашия ваканционен дом, което значи, че ипотеката ще бъде покрита. А като отдаваме чартърен нашия плаващ дом за шест месеца в годината, годишните такси за кораба също ще бъдат изплатени напълно ", споделя Бет.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР