Двойка на 90 години, които рядко са се разделяли, е

...
Двойка на 90 години, които рядко са се разделяли, е
Коментари Харесай

Двойка на 90 години се раздели за първи път от 74 години поради недостиг на жилища

Двойка на 90 години, които рядко са се разделяли, е разграничена в „ трогателен призрачен сън “ – заради дефицит на жилища.

Шийла Глас, на 96 година, и брачният партньор й, с който са били 74 години, Уилям Глас, на 94 година, са били принудени да се разделят заради дефицит на жилище и благоприятни условия за грижи, което значи, че Шийла не може да напусне болничното заведение - макар че е медицински годна да отиде У дома. Шийла счупи врата си по време на рухване в дома си и беше изпратена в болница Лискърд в Корнуол.

Но макар че беше оповестена за годна да напусне преди 60 дни, Шийла не може да напусне болничното заведение, защото домът двойка, споделена в Millbrook, беше оповестена за рискова от професионалните терапевти. Уилям трябваше да се реалокира в дома на щерка си в Торпойнт и двойката беше вписана в жилищния указател на Корнуол.

Уилям и Шийла рядко са се разделяли до момента – с изключение на когато Уилям трябваше да отсъства, до момента в който служи в кралския флот. Шийла беше единствената болногледачка на брачна половинка си преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР