Двойка купи неподходящ за живеене“ апартамент в Лондон и вече

...
Двойка купи неподходящ за живеене“ апартамент в Лондон и вече
Коментари Харесай

Двойка купува „неподходящ за живеене“ апартамент за 260 000 британски лири и го трансформира, като се научи да прави сам в YouTube

Двойка купи „ несъответствуващ за живеене “ апартамент в Лондон и към този момент е добавила 20 000 английски лири към цената му, като го трансформира в своя желан дом, стъпка от стъпка – откакто научихте „ Направи си самичък “ в YouTube.

Рошел Тейлър-Бътчър, на 29 година, и нейният сътрудник, Ангъс Орд, на 30 година, академик по данни, купиха своя апартамент с една спалня в Кингстън, Южен Лондон, в края от март 2023 година за £260k. Когато се нанесоха за първи път, апартаментът беше в „ хаос “ с олющени тапети, плесен по стените и плесенясал килим.

Новаците „ Направи си самичък “, когато се захванаха с плана, двойката се обърна към YouTube, с цел да научи по какъв начин да създадат свои лични водопроводни съоръжения, да конфигурират лична кухня и да шлайфат личните си подови дъски. Рошел и Ангъс споделят, че към този момент са икономисали близо £9 000, като са правили работата сами, вместо да наемат търговци и са употребявали безвъзмездни и рециклирани материали, когато е допустимо.

Те към момента са в развой на работа, само че те В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР