Двойка, която се ожени след среща на Първи срещи, е

...
Двойка, която се ожени след среща на Първи срещи, е
Коментари Харесай

Двойка от Първите срещи на Канал 4 се надява да наруши табуто за секс след вдъхновение от Coronation Street

Двойка, която се ожени след среща на Първи срещи, е въодушевена от сюжета на Кори, с цел да опише за живота с заболяването на моторните неврони.

Майк Съмнър – който има MND – и брачната половинка му Зоуи Уелч вземат участие в телевизионна рекламна акция, която се надяват да наруши табуто към интимността на хората с увреждания. Тяхната задача е въодушевена от любящата връзка сред героите на Coronation Street Пол Форман (изигран от Питър Аш), който има MND, и неговия брачен партньор Били Мейхю (Даниел Брокълбанк).

Най-популярната сапунка на ITV излъчи подиуми, в които е ясно, че Пол и Били преди малко са правили секс. А за Майк, 40, и Зоуи, 33, разпространяването на посланието, че интимността към момента съществува във взаимоотношенията на хората с увреждания, е доста значимо.

Двойката се срещна на фотосите на хитовото шоу на Channel 4 First Dates през март 2020 година Те се ожениха през 2022 година, откакто се сближиха след диагнозата MND на Майк през ноември 2020 година Той беше отишъл на доктор със странни ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР