Двойка, която притежаваше погребален дом в Колорадо, където миналата година

...
Двойка, която притежаваше погребален дом в Колорадо, където миналата година
Коментари Харесай

Двойка, която притежаваше погребален дом в Колорадо, където бяха открити 190 разлагащи се тела, е изправена пред федерални обвинения

Двойка, която притежаваше траурен дом в Колорадо, където предходната година управляващите откриха 190 разлагащи се тела, бяха упрекнати по федерални обвинявания, че са похарчили непозволено близо 900 000 $ за помощ при пандемия средства за ваканции, козметична хирургия, бижута и други персонални разноски, съгласно правосъдни документи, разпечатани в понеделник.

Обвинението удостоверява обвиняванията от държавните прокурори, че Джон и Кари Холфорд са дали на фамилиите изсъхнал бетон вместо кремирана пепел и твърди, че двойка погреба неверното тяло на два пъти.

Двойката също е събрала повече от 130 000 $ от фамилии за кремации и погребални услуги, които в никакъв случай не са дали, се споделя в обвинителния акт.

15-те обвинявания, повдигнати от федералното огромно жури е в допълнение към повече от 200 наказателни обвинявания, които към този момент са висящи против Холфорд в щатския съд в Колорадо за корист с трупове, пране на пари, кражба и подправяне.

Федералните закононарушения носят пот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР